Nieuw op de website:

Laatste update: oktober 2005

Link van de maand

De internet explorer te zien bij pact in Amsterdam wanneer precies is nog niet bekend.

Installatie in de Overslag te Eindhoven, opening zondag 16 oktober t/m 6 november samen met PIEK

Link van de maand

25 juni De flesh made word te zien tijdens het Woeste weduwe Film Festival binnenkort meer over Gratis bier! in extrapool

http://www.splesh.nl/versie20/pages/discussie.php?ID=3843&rel=De%20Gang%20erin!%20-%20Opening%20Galerie%20Gang%20Beverwijk

Voor de noordelingen onder ons die De internet explorer eens in zijn installatievorm willen zien: 13 mei t/m 3 juni 2005 in de expositieruimte van het Harmoniecomplex in Groningen Morph expo

Laatste update: maart 2005

Smachtend publiek vandaag zal ik jullie blij maken: jullie kunnen allen in juni dit jaar de De Internet explorer gaan bekijken op het Media Art Festival in Bangkok Thailand, dus over vakantie bestemmingen hoeft U nu niet meer na te denken. Ook een leuk idee voor een weekendje weg (april) is Nijmegen, Mooi gelegen tussen de Betuwe en de bossen. 23 en 24 april vind in Extrapool het Barwars festival plaats waar een scala aan kunstenaars die zich met het concept 'de(kunst) bar' bezig houden. Nieuwe filmpjes enzo zitten er op het moment niet in omdat ik me nu richt op dramatisch slecht betaald, vies ongeschoold en zwaar werk. Een andere bestemming voor een dagje uit is galerie Sign te Groningen, waar U buiten De Internet explorer ook nog eens mijn andere filmpjes kunt bekijken. Dit alles in het kader van de videoscoop alweer een uniek project van de beste galerie van het Noorden. Voor degenen met een lange tijdsplanning, in oktober / november zal ik een project in de Overslag te Eindhoven realiseren.

De uitslag (anonymous, proxy, secure, privacy, private, anonymity) van de website van de maand is: gelijkoversteken.org

En een nieuw gastenboek

november 2004

Smachtend publiek, helaas, ik moet jullie teleurstellen 'De Internet explorer' is af. De film komt niet online op deze website, wel zullen in de loop van de komende tijd (geluids- en beeld-fragmenten) van de film in deze site verwerkt worden. Om de enorme choas die ik op deze site verwacht het hoofd te bieden beloof ik dat ik de sitemap helder zal proberen te houden.

Wie niet kan wachten heeft waarschijnlijk de film al gemist omdat zij zaterdag 13 november getoont is op het Noordelijk filmfestival in Ljouwert. 'Copwatch' (mijn nieuwe project) komt binnenkort wel online te staan.

Verder schiet het allemaal niet heel hard op omdat ik hard moet werken voor mijn geld (bij film en televisie) (wat best erg leuk is). Verwacht zijn: in maart 2005 een performance tijdens het barwars-festijn in Extrapool waar ik kunstenaars de gelegenheid wil bieden hun werk te ruilen voor drank, en een expo in de Overslag (Eindhoven) ergens na April.

De kunstenaar en websites van de week zijn ook voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat ik geen internetverbinding heb. Wel een leuke website om te besurfen is sorrysupermarkt (ik dacht .nl)

Nadat ik mijn netwerk vastknoopte aan dat van Jason Kunderman heeft er op mijn gastenboek een explosie van porno-pop-ups plaatsgevonden en is het boek niet meer bereikbaar, dank je wel Jason en friends.

Bent U ook de laatste dagen plotsklaps een enorme fan van het vrije woord geworden dan kunt u natuurlijk altijd gaan kijken naar The flesh made word

Happyconomy prestenteert: ?

Voorlopig script 'InternetXplorer' (2e deel van deleting Jason K.)
in de bossen en
Link van de maand (juli)

Happyconomy prestenteert: 6
en deze maand helaas niet meer te zien een extra presentatie: Autoliefhebber van Woo Jung Rusthoven.

Link van de maand (juni)

De Zoete Hanen hebben een legendarische slot-performance gegeven tijdens de 'Slachte maraton' in het noorden van Friesland.

6, 7 en 8 juni Deleting Jason K, (de fantastische avonturen van de InternetXplorer en meneer Google) te zien tijdens het Teek festival in de Mezz te Breda. Meer info: teekfestival.nl

Overig: de projecten Cop Watch en TV TV laten nog even op zich wachten, ook zijn er plannen voor een tweede deel van Deleting Jason K. waarin we dieper tot het gevoelsleven van de InternetXplorer willen doordringen.

4 juni The flesh made word te zien in Extrapool Nijmegen en nog een hele hoop andere filmpjes, meer info: extrapool.nl

Nieuw filmpje: Deleting Jason K, (de fantastische avonturen van de internetXplorer en meneer Google) (quick time 11.6 MB)

Happyconomy prestenteert: Jason Kunderman

Link van de maand (mei)

Happycoomy prestenteert: Eduart Bezembinder

De link van de maand (april)

Verwacht: 3 april Filmvertoningen en filmperformance in Groningen tijdens een eendagstentoonstelling: meer info holodeck

Ook op 3 april maar dan in London: The Flesh made word
VERTIGO 485 Grove Green Road, Leytonstone London

Happyconomy prestenteert: PIEK!?

De link van de maand (maart)

De Zoete Hanen hebben afgelopen maand weer twee performances gehouden in Amsterdam en Leeuwarden. Op de website van de hanen staat binnenkort meer...

Vrijdag dertien februari is 'The flesh made word' vertoont in The Hatcham Social Clubte Londen (Exploding Cinema festival).

Happyconomy prestenteert: heerenmeester.net

Ik ben bezig met: Copwatch uitzendingen waarbij ik de politie in Amsterdam film en een ander project TV TV (zie meneertje Tevee). Later meer hierover.

De link van de maand (januari)

Vague venue nieuwe ruimte voor kunst en muziek in Nijmegen

Happyconomy prestenteert: De verenigde brildragers van Mette Steincke. Beste brildragers, schrijf je nu onmiddelijk in via het online formulier.

Meneertje Tevee, preview van een productie die ik in 2004 ga realiseren, 552 KB quick time

De link van de maand. (december)

Happyconomy prestenteert: Bertin van Vliet muzikant en beeldend kunstenaar

7 november, vertoningen van "Kunst voor het volk!' en 'Lieftallig kleinschalig terrorisme 1.2' op het Noordelijk filmfestival.

De link van de maand. (november)

Happyconomy presenteert: Vierde brief van drs. Burhoven Jaspers aan Minister-president Kok geen kunstenaar deze maand maar de een of andere Kafkaiaanse toestand.

De Zoete Hanen trededn samen met Prank Aggressor op, 19 november 2003 tijdens het cyberspace festival van Noisevision in de Mezz te Breda.

Animatie: The flesh made word quick time 2,5 MB c.a. 1 minuut (zeer ongeschikt voor kinderen)
bevat ziekelijk erotisch materiaal met muziek van Bertin van Vliet. The flesh made word (10 sec versie) (quick time 1,2 MB) voor de mensen met een trage verbinding.

De link van de maand. (oktober)

Happyconomy prestenteert: Tom Slagmolen tekeningen en animaties

Happyconomy TV in korte webfilmpjes opgedeeld televisie-achtig epos, met regelmatige updates

Een kort filmpje van De Zoete Hanen in Toulouse, en updates van de hanen-site door dj Keu en mij.

Terug van weg geweest: de link van de maand. (september in dit geval)

Video-stills
'Quarantaine' video-installatie in de van Nelle fabriek Rotterdam juni 2003

Video's over mijn werk van TV Noord en OogTV

Meer & de herkenningsleer
(collage verhaaltje gemaakt in Hongarije, 1997)
Scrol van links naar rechts om het verhaaltje te lezen.

Dezoetehanen.nl
website van kunstenaarsgezelschap De Zoete Hanen

Happyconomy prestenteert: Ingrid Baron
tekeningen en collages

Zandmonsters 1.1 filmpje van 0:44 seconden. (quick time / realmedia)

Site map Direct naar de filmpjes etc. op deze website.

Performance 'symbiose Tsead' zaterdag 23 februari in Groningen met De Zoete Hanen

1 februari 2003, de Fabriek (Eindhoven) lezing / performance en premiere van "Kunst voor het volk!". klik hier voor een indruk. De film is ook te downloaden via deze website klik: quick time & realmedia.

- 2002 -

Gratis Bier
Performances in Breda (NL) 22 november to 29 november.

Happyconomy hosts website videoweek galerie Sign
Foto's en geluiden van "wildbeamen" door Bertin van Vliet, Wouter Jansen and Elmar Kuiper.

"BAKLICHT BUITEN" open lucht festival 5-9 augustus te Arnhem
(Wildbeamen tijdens Baklicht's 'buitenkunst' en een performance door De Zoete Hanen i.s.m. prank aggresor in de Arnhemse museumtuin)

"Lieftallig kleinschalig terrorisme" filmpje

T.V.Noord nieuws item over vrolijke boompjes

"Highways" kort filmpje.

Guestbook
react on my site.

Mijn werk is ook te vinden op de Post St. Joost website